Brynäs IF

715445 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1807113

Sv: MATCHTRÅDEN
Chris11: Det värsta med att vara Brynäs-supporter är att laget är så otroligt förutsägbart. Oj här kommer 4 tuffa matcher, tänk om de skulle dundra till med 3 av 4 segrar mot kommande slutspelsmotstånd? Nepp istället blir det 3 av 4 förluster och nollade två gånger om. Sa ju halvvägs genom matchen att det bara lyste noll mål om dagens insats. Man kan se sånt om man följt Brynäs IF i många år. Och det verkar inte försvinna med spelar- eller tränarbyten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Brynäsgubbe: "Det värsta med att vara Brynäs-supporter är att laget är så otroligt förutsägbart."

För att inte tala om hur förutsägbara supportrar som du är: allt är kanon vid vinst, allt är pest och kolera vid förlust.
Noll nyanser, allt är svart eller vitt.
Du försvarade dig tidigare med nåt om att du skrev i frustration, kul att du iaf har lite självinsikt och kan se att du är frustrerad efter en förlust.
Vore ännu roligare om du också kunde se att frustration eller upprördhet inte är den bästa grunden att stå på när man ska försöka analysera en match på ett objektivt och nyanserat sätt.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Brynäsgubbe: Har man hamnat i svacka verkar man ha väldigt svårt att studsa tillbaka
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Brynäsgubbe: Du kan trösta dig med att du inte är leksandssupporter. Det laget är ju i alla fall förutsägbart. Kval varje år...
Kommentera