Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1811359

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
I den här tråden får man ju gissa och spekulera vilt eller hur...? Då är det så att jag är jävligt sugen på att få Jonathan Dahlén i truppen nästa säsong. En Kedja med Boqvist, Öhlund och Dahlén tror jag skulle vara ett dödligt vapen. Rimligen så är Brynäs ett av de lag som uppvaktar honom och en nyckel i att Brynäs vinner kampen skulle kunna vara att Jesper Boqvist och Jonathan verkar vara goda vänner. Att det går bra för Boqvist just nu, med speltid och mål, tror jag kan vara avgörande i kampen, då det är möjlighet till utveckling som är prioriterat i Jonathans läge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
KalleTeodor: Jag är lite kluven till Dahlén. Det är nog snudd på omöjligt att vinna den dragkampen och vid succé kommer han naturligtvis att flytta till NHL väldigt fort. Han tog ett extra år i Timrå, vilket innebär att han tar ett mindre år i SHL.
Det finns många andra fina spelare i Allsvenskan som Brynäs borde kunna värva. Spelare som kan utgöra en del av Brynäs framtida stomme; Henrik Larsson, Pierre Engvall, Alex Lavoie, Patrik Karlkvist och Michael Lindqvist är utmärkta namn för Brynäs.
Kommentera