Brynäs IF

714005 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1811377

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
KalleTeodor: Jag är lite kluven till Dahlén. Det är nog snudd på omöjligt att vinna den dragkampen och vid succé kommer han naturligtvis att flytta till NHL väldigt fort. Han tog ett extra år i Timrå, vilket innebär att han tar ett mindre år i SHL.
Det finns många andra fina spelare i Allsvenskan som Brynäs borde kunna värva. Spelare som kan utgöra en del av Brynäs framtida stomme; Henrik Larsson, Pierre Engvall, Alex Lavoie, Patrik Karlkvist och Michael Lindqvist är utmärkta namn för Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Peja: Klok som alltid Peja! Man vill ju egentligen hitta nästa Jörgen Jönsson eller Johan Davidsson eller kanske mer passande nästa Ove Molin.
Fast jag tycker också att det är roligt och kittlande att ha spelare i NHL som man kan följa. Jag tror också att det finns ett samband mellan SM Guld och spelarexport till NHL. De spelare som som gör sitt sista år är ofta relativt billiga men otroligt avgörande. Dessutom så tycker jag att det roligaste med Hockey, näst efter Guld, är att se nya talanger blomma.
Kommentera