Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1812282

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Deutsch lämnar Almtuna

Sånt liv det var när vi släppte honom, "skeppar iväg egna spelare..." bla, bla bla...
2+1 på 49 as matcher...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
tjugo8: Vet inte om det var så himla livat när Brynäs släppte Deutsch, han var ju i och för sig hygglig i A-laget när han spelade där men vi som följer J20 visste att han behövde utvecklas på annan nivå för att hålla en hel SHL-säsong. Det var ju mycket tillfälligheter (skador) som gjorde att han fick chansen. Då tycker jag nog att Ersson och Kinnvall är mer intressanta. Ersson är klart mer allround och Kinnvall är i egenskap av lugn rightare en intressant spelartyp. Särskilt Kinnvall vore intressant att behålla som en utfyllnadsspelare, tycker jag.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
tjugo8:
Brukar bli såhär när spelare får storhetsvansinne vid tidig ålder istället för att lugnt och metodiskt fortsätta med sin utveckling enligt planen som klubben planerat. Man gör det värre... Det är lite synd men det kommer antagligen fortsätta hända till och från.

Han var ju inte jätteung dock längre och ville väl ha speltid på seniornivå men då skulle han kanske dragit direkt till allsvenskan istället för att ge sig på KHL och totalstuka sitt självförtroende.
Kommentera