Brynäs IF

711074 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1812283

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
tjugo8:
Brukar bli såhär när spelare får storhetsvansinne vid tidig ålder istället för att lugnt och metodiskt fortsätta med sin utveckling enligt planen som klubben planerat. Man gör det värre... Det är lite synd men det kommer antagligen fortsätta hända till och från.

Han var ju inte jätteung dock längre och ville väl ha speltid på seniornivå men då skulle han kanske dragit direkt till allsvenskan istället för att ge sig på KHL och totalstuka sitt självförtroende.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON, rykten, önskningar, gissningar
Dalrt: Å andra sidan var KHL-erbjudandet kanske hans livs chans. Om han hade visat framfötterna där hade framtiden kunna säkrats snabbt. Nu kommer han troligtvis att hamna i div1 där han måste jobba vid sidan om hockeyn. Jag tycker det var helt rätt att flytta till KHL, det hade varit fegt att tacka nej till ett sådant erbjudande. På elitnivå gäller det att ta chanserna och anta utmaningarna. Om några år, förutsatt att han utvecklas i kommande klubb, kanske han får chansen på högre nivå igen och då kan erfarenheterna från SHL och KHL vara mycket värda för honom.
Kommentera