Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1816825

Sv: MATCHTRÅDEN
Det är väl ganska tydligt på Jackes reaktion att han är besviken på lagkamraterna och inte domaren...?

Ponera att en spelare glider fram till domaren och skriker "Domarf***a!"

Skall domaren undanta den spelaren från utvisning därför att laget redan har tre spelare på botbänken...? Enligt logiken hos vissa på detta forum så borde man göra just så... Märkligt resonemang! Innan vi vet exakt vad som sagts och gjorts kan vi egentligen inte ha några synpunkter på utvisningarna...

Jag tycker man skall dra lärdom av detta. Att det är viktigt att hålla sig kall (läs: Paille) Fokusera på att vi hade 100% kontroll på händelserna fram till att några spelare inklusive coach tappar huvudet. Får inte upprepas!

Kan vi hålla hos mera kalla i fortsättningen så är vi definitivt med och tävlar på allvar om en finalplats...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
bradberry: Med Pailles erfarenhet skulle jag gärna se ett A på hans tröja. Utifrån det man sett på intervjuer och på planen.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
bradberry: mmm, det är ovanligt att domare avviker från regelboken om konsekvenserna för ett lag blir avgörande. Typ att ojustheter i fotboll bedöms annorlunda i straffområdet jmf med utanför. Att ett hockeylag med en utvisad spelare har en högre tröskel för nästa utvisning. Att ett lag som haft tre-fyra utvisningar med sej får nästa utvisning mot sej. Sånt är jävligt ovanligt i verkliga livet. I teorin, som du utgår i från, däremot...
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
bradberry: Det som irriterat är ju att Brynäs åkte på två skitutvisningar precis innan abuseutvisningarna och hade inte de två första kommit så hade allt varit frid och fröjd.

Skit att gnälla på domarna under match och speciellt när man leder som igår men ilskan hos ledare och spelare förstår jag till fullo. Starkt av Jacke att hålla sig kall, det är han allena som skall kommunicera med de svartvita under match i fortsättningen.
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
bradberry: Ja, Brynäs är sin egna största fiende nu. Laget är definitivt tillräckligt bra för att slå ut Frölunda. Brynäs fjärdecenter är skickligare än deras förstacenter. Till skillnad från LHC har inte Frölunda något sätt att stoppa förstakedjan på. Det kryllar av vassa forwards, trots att tvillingarna är svaga både offensivt och defensivt. Skulle också vilja passa på att hylla backar som Fälth, Zanetti och Lucas som alla har blivit bättre i slutspelet. Lucas har slipat bort de misstag och onödiga utvisningar som tenderade att vara hans problem i grundserien. Att Paille, Granström etc skulle växa var liksom väntat.
Kommentera