Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1816844

Sv: MATCHTRÅDEN
dAVydov: Fast det spelar ju faktiskt ingen roll om man vinner med 4-1 eller 4-3. Det viktiga är segern. Därför borde väl den vara i fokus?!
Brynäs var klart bättre än Frölunda och har numera hemmafördel. Mycket viktigare än att domaren inte accepterar gnäll!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅDEN
Peja:Det är rätt ofta media vinklar det så att man sitter och funderar om man sett samma match som de. Alltför ofta de lägger fokus på något mindre gnabb eller någon domarsituation som var en parentes i det stora hela ( dock inte igår ) istället för att nyansera och analysera hur spelet på isen såg ut. En del av förklaringen är väl att många journalister inte har förmågan att analysera spelet och kan därför inte uttala sig om spelet på en djupare nivå. Sen finns de ju de som försöker sig på den typen av analys och det blir skärmskudde istället, bättre då att inse sina egna begränsningar och skippa det. Sen blir de ju en hel del sensationsjournalistik, folk klagar men är på samma gång motsägelsefulla och klickar in på dessa artiklar, vilket självklart gör att de produceras mer artiklar i samma anda. Konsumenten styr ju utbudet.

Med det sagt så finns det några bra och analytiska journalister likväl :)
Kommentera

Sv: MATCHTRÅDEN
Peja: Är man 100% pragmatisk så resonerar man så klart så. Det jag menar var att känslorna rann över för alla på slutet och det kan vara svårt att släppa det. Helt förståeligt enligt mig.

Lagom till nedsläpp imorgon lär allt vara glömt.
Kommentera