Brynäs IF

713666 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826345

Sv: Final
Dalrt: Robert Pettersson är ett praktexempel på ett försök att vara PK. Han tycker det är åt hvete att kalla någon för särbarn och samtidigt kallar han en medmänniska för idiot i sitt mästerverk till artikel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
Mittzon: Det som gör mig mest förbannad är att kalla vår kapten idiot. Alla lider av någon medfödd defekt det gjorde jag iaf...ingen bryr sig ändå om det så varför skulle Linus vara mer speciell? Det är väl ishockey man ska prata om. Jag har sett massa NHL i USA, där får du lära dig tåla skit o ge tillbaka, här skall det tramsas o pekfingras o PK skribenter som ska skriva massa skit ingen bryr sig i egentligen. Fy fan vad jag blir förbannad på allt trams.
Kommentera

Sv: Final
Mittzon: personligen tror jag att just Robert P själv har Aspergers syndrom och att han därför reagerar extra. Hade diskussionen gällt rasism hade det låtit ännu mer, så att bara skrika PK känns löjligt. Det gick över gränsen.
Kommentera

Sv: Final
Mittzon: Helt rätt. Jag tänkte exakt samma sak när jag läste Petterssons krönika. Tror han skrev så för att provocera. Han gillar sånt. Gärna i sitt kommentatorsfält. Där svarar han surt och otrevligt och beter sig illa.

Avd Kasta spjut i radhus
Kommentera