Brynäs IF

713724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826362

Sv: Final
J F K: Så länge hans anklagelser saknar belägg förstår jag inte varför folk gör så stor sak av det. Du har ju egentligen ingen aning om grabben bara hittar på detta. Och som sagt, det sägs ändå värre saker på isen. Och det finns antagligen fler spelare med olika diagnoser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
Blir så jävla less på detta snacket med Söderström och särbarn som han påstår någon i brynäs sagt (inte ok OM så är fallet) här har vi haft tidernas final! Brynäs stannade kvar på isen hela firandet och visade enorm respekt för HV och det är så jävla tråkigt att sånt här ska få förstöra detta! Sen att det finns fans från andra lag som vill strö salt i såren får man ju räkna med då dessa lags fans knappt vet hur det känns att spela ett shl slutspel! Själv kan jag villigt erkänna att denna finalserie har sugit fullkomligt musten ur mig och när Önerud avgjorde igår så bröt jag ärligt talat ihop och har i stort sett legat i horrisontalläge hela jävla dagen idag! Förlusten 95 var en käftsmäll men den här förlusten var en ren kastrering utan bedövning!
Kommentera

Sv: Final
Peja:
Vad är uppsidan för Linus? Tror spelare i BIF rätt tydligt skulle förneka om inget sagts. Troligen kommer den/de som sagt "särbarn" göra avbön inom kort. Angående "det som sägs på isen stannar där", så ser jag ingen anledning till att det behöver vara så. Särskilt då vi inte tillåter slagsmål vilket annars skulle vara ett sätt "låta det som sägs....". Vinnarna av den princip är ju alla trashtalkare som inte behöver ta ansvar för vad som sägs, vilket rimligen skall kunna krävas av dem. Nu blir det en diskussion om att det faktiskt finns vissa gränser för vad som får sägas och att man som spelare faktiskt kan få ansvara för det man säger på planen, vilket jag tkr är bra. Att det skulle tas mellan klubbarna är väl ingen dum idé men jag tror inte det skulle få någon effekt i det långa loppet.
Kommentera

Sv: Final
Peja: Att Söderström redan tidigare gråtit ut i media säger ju en del. Han vill gärna ha andras sympatier. Alla vi andra som aldrig knystar om vårt handikapp är de riktiga hjältarna.
Kommentera