Brynäs IF

713725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826366

Sv: Final
Tarasov: Stor uppsida att ljuga, det finns personer som alltid vill vara offer. Det är extra praktiskt om personen själv eller hans lagkamrater har sagt massa skit till motståndarna. Då kommer de undan själva och får all sympati. Att många personer som inte har en aning om vad som sagts sitter och tycker synd om honom visar att han har lyckats. Jag vet inte heller vad som har sagts, men tycker principen "oskyldig tills motsatsen är bevisad" bör gälla även här.
Med tanke på Söderströms spel finns heller ingen anledning att tro att han skulle ha blivit särskilt påverkad av de eventuella glåporden. Om han nu är så otroligt känslig skulle hans storspel kunna betraktas som en indikation på att det faktiskt inte har hänt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
Peja:
Det enda jag tkr man ha synpunkter på är att han borde gå ut med namn, så kan ev berörda personer försvara sig.

Störde säkert inte hans spel, tror sk "trash talk" är rätt överskattat, många "trashtalkers" skulle själva tjäna på att koncentrera sig på sitt eget spel.
Kommentera

Sv: Final
Det är intressant hur alla nättroll, med Pettersson i spetsen, gick igång när de fick vittring på Expressens nyhet om "särbarn". Plötsligt vet alla vad som sagts och gjorts. Hade trollen haft möjlighet att utdöma ett dödsstraff hade det redan varit verkställt.
Kommentera