Brynäs IF

713724 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1826387

Sv: Final
Mittzon: jag har inte ens skrivit jag tycker att Robert P har rätt att kalla blomqvist idiot. Jag försvarar Pettersson för att han är sjukt långt ifrån ett troll, men jag tycker att han har fel om blomqvist. Visst var det ett lite korkat uttalande av lagkaptenen, men det var i affekt och lite osmidigt kanske.

Men däremot tycker jag din människosyn påminner en hel del om hur nättrollen brukar resonera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Final
J F K: "Direkt efter att HV71 vunnit den sjunde och avgörande finalen mot Brynäs berättade HV-målvakten Linus Söderström för tidningen Expressen att han kallats för "särbarn" av spelare i Brynäs under matchserien.

Brynäs lagkapten Jacob Blomqvist fick frågan vad han tyckte om det – och svarade att han hoppades att det inte var sant. Men sa också att han "tyckte det var fjantigt att gå ut i media och berätta vad som sägs på isen".

Ett uttalande han fått stark kritik för – framförallt i sociala medier.

När Sporten pratade med Jacob Blomqvist på söndagen var han först omedveten om den kritik som riktats mot honom.

Men säger sedan:

– Då har inte folk läst vad jag har sagt. Jag tycker verkligen inte det är okej om någon i vårt lag har sagt en sådan grej till någon i deras lag.

Men du tyckte det var "fjantigt" att ta upp det i media?

– Jag visste faktiskt inte han (Linus Söderström) hade en diagnos. Jag läser inte allt som skrivs och har inte koll på alla spelare, så jag kände faktiskt inte till hans bakgrund. Men rent generellt tycker jag att det man säger stannar på planen, om det inte är jättegrovt."

Mao: idiotiskt av Robert P att gnälla på Blomman innan han tagit reda på bakgrunden till dennes uttalande.
Sen är det väl självklart att varje sunt tänkande människa tar avstånd ifrån det som Linus påstår att nån i vårt lag har sagt.
Att kalla den som i sak håller med Robert P, Sanny L osv för "troll", känns ju inte sådär jättebegåvat direkt. Då bör man kanske ta sig en fundrare på om man inte själv är ett sådant.

Sen har Peja iofs en klar poäng när han menar att man isf bör utreda ALLT som sagt på isen under en sån här finalserie, om det ska bli nån sorts balans och nyansering i debatten. Nu framstår det ju bara som att Brynässpelarna är jättebovar och ensamma om att syssla med den här typen av trashtalk.
Kommentera

Sv: Final
J F K: Vilket jävla övertramp! Jag har Aspergers.
Kommentera