Brynäs IF

713022 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1828904

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
atilla: Tycker du är helt rätt ute med kedjorna. Vill verkligen se juniorkedjan igen under en stor del av säsongen, de tänker hockey likadant och tar för sig mer när de inte har mer etablerade spelare runt sig.

Clark-Jensen med ny spets känns givet. Ny center med Caporusso och Ikonen som andra. Sen ser jag gärna en checking line med Granström/Paille och Blomman. Alcén reserv.

Tydliga roller och lika barn leka bäst helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
En tanke om vårt senaste nyförvärv. Det verkar som om de flesta placerar Christoffer Liljewall som center i fjärdekedjan. Detta kanske är det troligaste, men jag undrar om han inte lika gärna kan bli ytter i förstakedjan. Jag är i alla rätt säker på att Bz haft en tanke på att han vore användbar i den rollen. Det som talar för detta är att Liljewall inte är helt olik Oskar Lindblom som spelare, men framförallt att Liljewall har spelat mycket ihop med Jesper Jensen i Rögles dåvarande succékedja.

Formerar man förstakedjan så kan vårt förväntade toppförvärv förstärka andrakedjan och så får vi förhoppningsvis fler formationer som blir verkliga hot framåt.
Kommentera

Sv: KONTRAKTERAD TRUPP, klara nyförvärv, formationsförslag etc
Guter går Inte till KHL, något för Brynäs? Har väl ryktats till Brynäs flera gånger sedan innan?
En målskytt som levererat i sämre lag, 26p på 48 matcher i ett defensivt lag.
Vet inte så mycket om hur han fungerar i bättre lag dock?
Kommentera