Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830222

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det finns inget belägg för att Gefles misslyckande skulle gynna Brynäs. Meddela gärna när du har ett konkret exempel. Tycker också det är en väldigt snäv syn att bara kolla på sponsorintäkter. Att arenorna numera ligger bredvid varandra gör t.ex att Brynäs kan marknadsföra sig året runt eftersom de för en naturlig tillströmning av folk i samband med Gefles matcher (ju bättre det går, ju fler åskådare).

mk: Jag kan förstå att alla inte hejar på Gefle, särskilt de som inte är från Gävle. Men det är en sak att inte heja på ett lag, det är helt annan sak att njuta när det går dåligt för ett lag. Det är jävligt lågt att njuta av andras misslyckande, till och med om man inbillar sig att det gynnar en själv (det egna laget, i detta fall). Somliga verkar se Gefle som ett hot mot Brynäs och då uppstår någon slags "hatreflex" (i brist på annat uttryck). Särskilt när det handlar om en förening som trots allt gör mycket bra för staden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Det finns inget belägg för att Gefles misslyckande skulle gynna Brynäs. Meddela gärna när du har ett konkret exempel."
Har du belägg för det du säger själv ens? Att det är dåligt för Brynäs att Gefle åkte ur.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "Brynäs kan marknadsföra sig året runt eftersom de för en naturlig tillströmning av folk i samband med Gefles matcher" 957 personer i den senaste matchen gör nog rätt lite i marknadsföring till Brynäs.
Har inget direkt emot Gefle IF men det man gör bra för staden och ungdomsidrotten i Gävle kan man göra lika bra eller bättre i division 4 som Mittzon skrev.
Att sedan Gefle Dagblad med Stisse i spetsen försöker göra Gefle IF till något som skulle intressera fler än de närmast anhöriga är bara pinsamt...
Kommentera