Brynäs IF

705153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1830224

Sv: A propósito de nada
Peja: "Brynäs kan marknadsföra sig året runt eftersom de för en naturlig tillströmning av folk i samband med Gefles matcher" 957 personer i den senaste matchen gör nog rätt lite i marknadsföring till Brynäs.
Har inget direkt emot Gefle IF men det man gör bra för staden och ungdomsidrotten i Gävle kan man göra lika bra eller bättre i division 4 som Mittzon skrev.
Att sedan Gefle Dagblad med Stisse i spetsen försöker göra Gefle IF till något som skulle intressera fler än de närmast anhöriga är bara pinsamt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pigalle: Om du har hundratals och åter hundratals barn och ungdomar i din verksamhet så är det bra att ha ett representationslag på elitnivå. A-lagsspelarna kommer inte att vara någons förebilder om klubben spelar i div4. Gefle behöver inte spela i Champions League men Superettan passar deras kostym bra. Som det är nu kan deras ekonomi mycket väl gå åt skogen och det kommer knappast gynna deras breddverksamhet om så blir fallet.
Ja, Stisse är definitivt partisk vad gäller GIF. Jag har inget problem med det, tycker snarare det är synd att deras sportredaktion inte hyser samma kärlek till Brynäs.
Kommentera