Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1832499

Sv: A propósito de nada
Scerban: "Dessvärre verkar också den tendensen hålla i sig (scoutrapport från senaste säsongen):"

Fjolårets insats, där han var knäskadad under sommaren, är knappast nån indikation eller "bevis" på det som sägs i den första länken: att Caporusso alltid haft en tendens att inleda sina säsonger svagt?
Att inleda en säsong svagt efter en knäskada under sommaren, är väl isf snarare fullt naturligt och knappast ett bevis för att en spelare har en tendens att alltid inleda svagt.
Därmed inte sagt att han ev har en tendens att alltid inleda svagt i allmänhet, men fjorårets insats är som sagt inget som med säkerhet bevisar den teorin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag vet ingenting om varför Caporusso presterat sämre i inledningen av säsongerna. Eller om han ens har det. Allt jag konstaterade var att det finns rapporter om sämre säsongsinledningar förr i tiden och samma sak nu senaste säsongen. Det kändes som ett sammanträffande, men jag tror inte att det nödvändigtvis betyder att det behöver bli så nu. Jag är dock beredd att ha tålamod om han inte gör succé direkt (som jag i och för sig har med de flesta Brynäsare).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: välkommen tillbaka Huge! Hängslen och svångrem. Fast den här gången håller jag med om analysen att man inte ska dra så mycket slutsatser av fjolårets svaga start, däremot kan man göra det av åren tidigare.

Ser fram emot att få se Caporusso! Tror BZ hittat ännu en guldklimp i DEL
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Välkommen tillbaka, laddad?
Kommentera