Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1833719

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tänker så här:
Nästa säsong kan Boqvist vara så bra att han till och med spelar i NHL. Det är faktiskt inte alls omöjligt om man läser runt lite hur högt han faktiskt rankas i experternas ögon. Samtidigt kommer då Sunken förmodligen att helt ha lagt av med ishockey och Zanetti spelar i ett bottenlag i SHL, eller till och med i en sämre liga än SHL.

Det vore absurt, fullständigt befängt, att peta Boqvist denna säsong till förmån för dessa två spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: vi behöver tyngden bakåt också MEN slutar aldrig störas på hur både Sunken och Zanetti slänger bort pucken i panik hela tiden. Den moderna backen behöver vara trygg med puck... Boqvist är just modern. Erik Karlsson-stil.

Annars har vi ju väldigt skickliga backar. Henrik Larsson ser fantastisk ut. Även Kilström är underskattad med puck.

Hamnar vi i ett läge där Brynäs A-lag aldrig "hinner" (väljer att inte hinna) dra nytta av Adam, om han nu drar över nästa är, så skulle det kännas illa. Men det är ingen lätt situation.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Bara hålla med och tänk att Boqvist skulle ju förbättra sig ett snäpp eller 2 till i vår med!
Och för publiken så vilket lyft mot för Zanetti Sunken att se en ung väldigt stor talang som är modern som tusan i spelet, visst nåt misstag men kreativ och otroligt skicklig.
Kolla på Dahlin som gör nån miss men oj vilken profil, Boqvist behövs för underhållningen med så han måste ju peta Zanneti Sunken så klart, även på skicklighet=)
Kommentera