Brynäs IF

713224 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1833725

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Ja, sannerligen bedrövligt. Första träningsmatchen och Zanetti borde självklart redan nu vara i toppform när det gäller skridskoåkning, speluppfattning och tajming i sitt agerande.
Gör något Melin!!!
Förslag: ingen vila efter avslutad säsong. Slopa semester och ledighet under sommaren. Träningsmatcher minst 3 dagar i veckan för att slippa rinkrost.
Borde göra susen för lite äldre spelare som av naturliga skäl kanske har lite svårare att "komma igång" när försäsongen just har börjat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Zanetti var våran klart sämsta back ifjol... från start - slutet!! Hur förklarar mr Huge det då?? Inse att han inte är SHL mässig! En tönt som tror han är en stjärna och går loss på slickcity med 18 åringarna... bra förebild... NOT. Skeppa han fortast möjligt, vi skulle inte sakna honom det minsta. Så enkelt är det. Hans spelartyper finns det nog om. Som dessutom är klasser bättre, ex;Berra, Kilas, Ersson och jag tror även Kalle Markström skulle vara bättre! Han behövs inte, kommer bara ställa till det för laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Zanetti var väl inte så mycket bättre i finalerna i våras, när han spelat 6 månader? Det var ju därför Ersson petade honom.
Men som vanligt finns det ingen nyans i dina kommentarer..
Kommentera