Brynäs IF

711107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1834817

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
Måste säga: Lucas Carlsson! Bäst +/- i CHL och poängbäst av våra backar hittills. Sett väldigt fin ut. Om han kommer hålla den här nivån hela den här säsongen så blir han en grym tillgång.

Plus också till Louie Caporusso. Han börjar komma igång. Inte bara för poängen (3:a internt i CHL, visar att han ändå kommer göra sina poäng i SHL också), har sett bättre ut spelmässigt.

Linus Ölund... Han får nästan hejda sig lite nu, så vi får behålla honom i Svea Rike.

Bara jag som är sugen på ett CHL-guld?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
honken21: Lucas är en personlig favorit och jag håller med om att han varit riktigt bra hittills i CHL. En sak som han dock kan förbättra och särskilt i spelet igår är att ibland spela ett enkelt, kort pass till forward som bågar. Jag tycker att han alltför ofta söker långt pass (vilket han är bra på) och vi blir stillastående i mittzon. Detta gäller särskilt i pp, men detta är ju en enkel justering av spelet som han naturligtvis kommer att ordna till. Jag tror att det kan bli aktuellt med landslagstest för Lucas i år.
Kommentera

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
honken21: Bra sammanfattning. Lucas har varit vår bästa back hittills under säsongen. Ekholm-varning på honom.

Har någon förresten läst Abris recension av säsongens Brynäs på aftonbladet? Jag tycker verkligen han sätter huvudet på spiken angående Liljewall där; han hänger inte med i tempot som övriga brynäsare spelar i. Det fungerade bevisligen bra i Rögle, men här har han hittills inte hängt med. Riskerar att bli årets floppvärvning tyvärr.
Kommentera

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
honken21: vi behöver inte oroa oss för Ölund den här säsongen. Men väl till nästa.

O ja. Var taggad på CHL redan i slutspelet ifjol och dehär har bara närt min önskan om att få trycka till sillstryparna lite extra genom att ta "deras" guld!
Kommentera