Brynäs IF

713163 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1834821

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
honken21: Bra sammanfattning. Lucas har varit vår bästa back hittills under säsongen. Ekholm-varning på honom.

Har någon förresten läst Abris recension av säsongens Brynäs på aftonbladet? Jag tycker verkligen han sätter huvudet på spiken angående Liljewall där; han hänger inte med i tempot som övriga brynäsare spelar i. Det fungerade bevisligen bra i Rögle, men här har han hittills inte hängt med. Riskerar att bli årets floppvärvning tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
Skrubben: Ja jag sa redan för nån vecka sedan att Liljewall är en stor gåta. Fattar inte alls den värvningen... då måste tex.Bjurström vara ett bättre alternativ. Sen sa jag att han med största säkerhet årets "Gurra Thorell värvning"... och som jag sa för några dagar sedan. Johannes Salmonsson hade lätt varit ett bättre alternativ. Han är en Melin favorit, som dessutom var fri väldigt länge. Väldigt skev värvning. Däremot Loui kommer mer o mer. Om Roger ger han mer chanser så kommer han göra det bra, och kanske lite mer. Nästa match måste det väl vara dax för A.Bovist?! ;) För Sunk är såååå trött!
Kommentera

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
Skrubben: Ja med risk/hopp om att få äta upp detta så undrar man hur Bengtzén egentligen motiverar att ta in Liljewall. När jag i våras först läste nyheten att han värvats kände jag direkt "åhneej...". Men som sagt hoppas jag får fel i hur jag hittills känt kring Liljewall.
Kommentera

Sv: CHL - CHAMPIONS HOCKEY LEAGUE
Skrubben: japp. Jag håller med Abris i det mesta faktiskt. Förutom slutplaceringen. Tror han får krypa till korset och byta plats på oss och Skellefteå till våren.

När vi ändå snackar AB+. Vet nån om det kommer komma 2för1 biljetter iår också?
Kommentera