Brynäs IF

713721 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835235

Sv: Försäsong 2017/2018
Brynäsgubbe: Du verkar inte gå in i säsongen med nån skön känsla för Brynäs du.

Och angående Melin så kommer ju du tänka så här...Går det dåligt för Brynäs är det Melins fel och går det bra är det för att spelarna är bra.

Melin är lik Lindblom i HV både på isen och i båset och ger verkligen spelarna chansen att kliva fram och känna att dom vågar gå ut och släppa loss.

Plus att Bengtzen Sjödda och alla andra är kvar runt a-laget så om du är orolig för Melin så tror du väl inte hela Brynäs (slappar) på match och träning?
Tex Blomqvist, Alcen, Bertil osv osv skulle ju gå i taket då som verkligen skulle känna av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
David Persson: "Och angående Melin så kommer ju du tänka så här...Går det dåligt för Brynäs är det Melins fel och går det bra är det för att spelarna är bra."

Det första låter ju logiskt, det var ju därför vi sparkade Tommy Jonsson och såg en stor förändring med Bulan. Tränaren spelar stor roll, så är det bara. Blir vi ett bra lag å andra sidan kommer det vara för att Melin kan ingjuta samma jävlar anamma trots att han är passiv i båset. Men det kunde inte en lika passiv Tommy trots att laget hade god potential även då. Det är därför jag gillat Bulan så mycket, hans tränarstil passade oss perfekt genom tydliga riktlinjer och grym rollfördelning bland spelarna. Det är ingen slump heller att många spelare gått ut med att Bulan hjälpt dem i utvecklingen väldigt mycket och har även påpekat en stor förändring i sättet Brynäs tränade på tack vare honom.

Jag tror nog Melin blir bra. Jag är lite orolig bara och jag tänker högt. Det är väl det man ska få göra på ett forum. Märkligt förresten att du bara skriver i vår bok hela tiden... Mer än er egna...
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
David Persson: Melin är en så mycket mer kompetent matchcoach än Bulan.
Jag sitter lugn i båten.
Kommentera