Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835619

Sv: Försäsong 2017/2018
Peja: Håller med till 100 %. Felix har under de senaste säsongerna en "medioker" statistik och som sagt även en "förmåga" att tappa in puckar på främst plockhandssidan. Trodde ett tag seriöst att han hade dålig syn.
Tänker att Rautio/Sandström är någonstans 8-10 bästa målvaktsparet i SHL. Eller rent statistiskt, hur bra par är de egentligen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
Anders Berg: Tycker ni ska tänkta på just detta jag skriver nu.

Ja jag säger då det, visst gör Felix nåt misstag men det verkar vara det enda ni ser här! Helt otroligt att ni sågar Felix så otroligt ofta.

Nu vet väl ni knappt vem Linus Söderström är (även fast ni verkar ha mer koll än Pecka Alcen)
Men han dumpade Djurgården till förmån för Tellan och Reideborn för att vi inte hade ens tålamod med en målis som va senior första året i fjol!!
Och Felix är senior första året i år och är en större talang och visat mer än Linus inför hans första år som senior.

Så nu sitter vi med en svindyr Jocke E som ju knappast va stabil i fjol, eller hade det blivit final med Jockes spel i fjol tror ni väl med?

Ge oss Felix så får ni Jocke E, fast då lär ni bort med nån utespelare med för den löneskillnaden är det.

Brynäs vann 11 matcher i slutspelet med rassliga målvakter, ni måste ju va som gamla Sovjet på 80-talet i spelet på planen som kunde gå till final och 7e match där!
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Anders Berg: Jag tycker Rautio får alldeles för mycket skit. T.ex. slutspelet förra året var det bara Ortio som hade bättre räddningsprocent än Rautio. Alla andra "supermålvakter" hade sämre.
Kommentera