Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835624

Sv: Försäsong 2017/2018
Anders Berg: Tycker ni ska tänkta på just detta jag skriver nu.

Ja jag säger då det, visst gör Felix nåt misstag men det verkar vara det enda ni ser här! Helt otroligt att ni sågar Felix så otroligt ofta.

Nu vet väl ni knappt vem Linus Söderström är (även fast ni verkar ha mer koll än Pecka Alcen)
Men han dumpade Djurgården till förmån för Tellan och Reideborn för att vi inte hade ens tålamod med en målis som va senior första året i fjol!!
Och Felix är senior första året i år och är en större talang och visat mer än Linus inför hans första år som senior.

Så nu sitter vi med en svindyr Jocke E som ju knappast va stabil i fjol, eller hade det blivit final med Jockes spel i fjol tror ni väl med?

Ge oss Felix så får ni Jocke E, fast då lär ni bort med nån utespelare med för den löneskillnaden är det.

Brynäs vann 11 matcher i slutspelet med rassliga målvakter, ni måste ju va som gamla Sovjet på 80-talet i spelet på planen som kunde gå till final och 7e match där!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
David Persson: fan va rätt du har tycker felix är en riktigt bra målis
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
David Persson: Det är väldigt ovanligt att målvakter utvecklas lika mycket som Söderström från ett år till ett annat. Finns också bakomliggande förklaringar så som förtroende av en ny klubb och ny målvaktstränare som inte finns i Felix fall. Men just eftersom den kometutvecklingen är så ovanlig är det inte ett rationellt argument att lyfta fram Söderströms utveckling som något slags belägg för att Felix kommer att göra detsamma. Nej, det är inte teoretiskt omöjligt, men det är ju absolut inte sannolikt utifrån hur målvakters karriärer brukar se ut.
Kommentera