Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835704

Sv: Försäsong 2017/2018
Peja: Så du menar att fans inte kan påverka sitt lags prestation?
Jag har dessutom sett intervjuer med Felix där han sagt att det stundtals varit påfrestande med den kritik som riktats mot honom.
Jag tror att alla människor på något sätt påverkas av de omdömen som finns om en. Speciellt unga personer och speciellt omdömen från de som borde vara ens vänner. Men kanske påverkar det inte hans spel nämnvärt utan han mår bara lite dåligt av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
KalleTeodor: Om nu Felix siktar på en NHL karriär så är det lika bra att han lär sig att tackla kritik för den är ytterst påtaglig "overthere". Det handlar om att kunna handskas med "yttre påverkan" som idrottsman. Många anser att de tjänar stora pengar på sin ishockey och skall således göra skäl för den höga lönen. Därav kraven och kritiken, befogad eller inte.
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
KalleTeodor: Tror du de sitter och läser hockeysnack mitt under brinnande slutspel?
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
KalleTeodor: En SHL-spelare som inte klarar av att hantera kritik från fans, media eller andra har ingenting i SHL att göra. Det ingår i jobbet att kunna hantera. Jag tror inte att Felix tendens att släppa in enkla långskott har någonting att göra med kritiken som riktas mot honom, tror du det?
Kommentera