Brynäs IF

705135 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1835707

Sv: Försäsong 2017/2018
KalleTeodor: En SHL-spelare som inte klarar av att hantera kritik från fans, media eller andra har ingenting i SHL att göra. Det ingår i jobbet att kunna hantera. Jag tror inte att Felix tendens att släppa in enkla långskott har någonting att göra med kritiken som riktas mot honom, tror du det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2017/2018
Peja: Du missar nog min poäng. Självklart så måste en SHL spelare kunna hantera kritik vilket givetvis även Felix gör. Jag tror dock att ett stort stöd från fans ger en bättre effekt än ett stort misstroende. Kritiken borde komma från annat håll tycker jag. Jag tror dessutom att självförtroende och harmoni har stor påverkan på hur bra en målvakt är och därmed även hur många misstag som han gör. Vad som bygger självförtroende hos en individ verkar vi ha olika uppfattning om men att ha stöd från fansen är något som inte bara jag framhåller vara viktigt.

Jag tittar förresten på J20s match mot Lule. 2 -1 till Brynäs efter mål av bl a Bjurström som sett riktigt bra ut. Adam Boqvist har 2 ass och spelar på en egen nivå.
Kommentera

Sv: Försäsong 2017/2018
Marcus Ersson spelar med J20 idag. Man kan anta att han ligger långt ifrån att få speltid med A-laget alltså.
Kommentera