Brynäs IF

705138 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1838234

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Jäklar vad jag ska njuta idag. Inga SHL-matcher. Slipper man ha ångest i alla fall.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Vi kan ju glädja oss åt att U16 går som tåget, eller vad sägs om denna matchsvit:

Brynäs IF  -  Leksands IF 10 - 1
Örebro HK  -  Brynäs IF 3 - 11
Brynäs IF  -  Forshaga IF 18 - 0
VIK Västerås HK  -  Brynäs IF 0 - 16

+ 51 på fyra matcher... :)
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Oändligt trött på diskussioner om vem som får tycka något. Det här är ett diskussionsforum, för böveln. Vi är här för att vi tycker något. Ingen har rätt att inkompetensförklara någon annan. Har man problem med det ska man kanske inte vara här.

Jag är väldigt bekymrad över hur Brynäs spelar hockey just nu. Igår verkade sarg-ut vara "övningsmålet uppnått". Det såg bra ut mot Växjö men sedan dess har det varit erbarmligt dåligt. Tvåa på pucken, massor av förlorade närkamper och ett stressat passningsspel. Målvakterna är väl som förra säsongen; egentligen är Sandström lite bättre nu än i våras. Men coachningen av laget förbryllar mig. Varför spela Öhlund och Johansson, två naturliga centrar, som ytterforwards? Varför spela Kilas i PP? Varför spela Sunken överhuvudtaget? Hur många felpass och felaktiga bedömningar gjorde han igår?

Jag har ingen aning om detta beror på Melin eller inte. Men säsongstarten är extremt viktig för lagets prestation. Nu är det brant uppförsbacke och mycket nerver i de kommande omgångarna.

Se där! En åsikt!
Kommentera