Brynäs IF

705139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1843351

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Vad säger det här om Melin? Melin sparkas från Brynäs och förbjuds av någon BISARR anledning att gå ned och ta adjö av spelarna innan han lämnar Brynäs för gott. Jag tycker det var oerhört fegt och lågt av Bengtzen att göra så mot Roger. Han måste ha känt sig som en spetälsk. Roger borde naturligtvis fått chansen att träffa spelarna en sista gång och säga exakt vad han nu ville säga - och som vi känner Roger tror jag det hade blivit ett positivt avslut för samtliga.

Ingen av spelarna har hört av sig till Roger och beklagat att de inte kunde lyckas tillsammans och sagt \"no hard feelings, ha det gott som pensionär\".

Ändå sätter sig Roger och tittar på Skellefteå-Brynäs på lördag, och han är genuint glad att laget vinner matchen trots att han kan se att spelarna anstränger sig på ett helt annat sätt än de gjorde för honom i matchen som gjorde att han fick sparken.

Verkar som Roger inte är långsint och kommer hålla tummarna för Brynäs framöver även om han behandlats ovärdigt av föreningen och spelarna till viss del.

Respekt, Roger Melin!
---
Nu är det bara att hoppas att Stark och Bengtzen kör en charmoffensiv med Roger så att han kan få någon annan uppgift i organisation. Det sista Brynäs bör göra är att distansera sig till en av de mest omtyckta tränarna i Brynäs genomtiderna som dessutom kommer bo i Gävle tills han går hädan. Fredspipa måste rökas med Roger både av sentimentala och arbetsmässiga skäl.

Roger Melin ska känna sig välkommen i Gavlerinken - allt annat vore sorgligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky: Även om jag håller med dig i stort så känns det som att du överdramatiserar det där med att Melin inte fick tala med spelarna innan dom åkte upp till Skellefteå för match. Man måste kanske förstå BZ i det läget också: man har nyss bytt tränare, är på väg till en väldigt viktig bortamatch. Kanske inte så smart att börja nån sorts fredspiperökning i det läget och så nära inpå sas, om du frågar mig. Nog finns tid till såna saker senare, kan inte tänka mig att BZ och spelarna kommer att försöka undvika Melin på nåt sätt. BZ har ju dessutom klargjort att Melin har blivit en av hans bästa vänner, tycker det är starkt av BZ i det läget att kunna skilja på person och sak. Finns det sen nån arbetsuppgift som skulle kunna passa Melin inom föreningen så är jag rätt säker på att man kommer att erbjuda en sån, om Melin själv vill förstås.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky:
Scout åtminstone.
Kommentera