Brynäs IF

713841 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844185

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
En LITEN detalj bara. Felix gjorde ett par grymma räddningar igår också, situationer där man inte hade lastat bara honom för om det blivit mål. Ja - han är fortfarande ojämn. Men som laget spelar nu blir det svårt för vilken målvakt vi än tar in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: "Men som laget spelar nu blir det svårt för vilken målvakt vi än tar in."

Omvänt spelar det ingen roll hur laget spelar om målvakten släpper långskott mellan benen. Man gjorde faktiskt fyra mål men förlorar ändå. Måste kännas som att kånka vatten i en läckande hink. Fullständigt tröstlöst.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Det här laget blir inte ett självspelande piano ens med Markström i mål. Det är så mycket som ser fel ut. Och vad räcker pengarna till? En Coach med stort C behövs, ersättare till de misslyckade förstärkningarna behövs. Dessutom är inte MJ lösningen på Brynäs problem. Spara dom pengarna till någon som hjälper Brynäs vinna matcher.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: Oerhört upp och ner, han gjorde fler riktigt bra räddningar igår, dock blir misstagen förödande igår, även om Pogge bjöd tillbaka på Carlssons mål så hjälpte det inte.... Vi känns sjukt uddlösa och väldigt ojämna, typ ett bra byte, sen tre usla osv. Det känns inte alls bra just nu, vi får hoppas BZ har en plan.....
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
honken21: En målvakt som inte sprider osäkerhet i försvaret vore en stor förstärkning. Måste inte vara världens bästa målvakt.
Visst gjorde Felix några bra räddningar igår, men ärligt talat, det måste man väl kunna förvänta sig av en SHL-målvakt... Han håller inte måttet. Ibland är det jävligt tråkigt att konstatera att man hade rätt i negativa profetior.
Kommentera