Brynäs IF

711055 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844243

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Nej det var inte tre tavlor av Felix. Felix ska defintivt ta första skottet som ger Rögle sitt andra alt tredje mål (minns ej). Rensfeldts skott tycker jag är ett riktigt, riktigt bra skott.
Däremot tycker jag att Rögles sista är en aning billigt. Fritt skottfält för skytten samt att ingen utespelare går på gör att Felix blir väldigt utlämnad.
Vid en bra insats då tar Felix den i magen, det gör han inte igår. Och i min bok får han faktiskt ta på sig den.
Så två mål får han ta på sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Just ja, hade tänkt skriva en kort kommentar ang Honken också. Först ett statement: Jag älskar den mannen och kommer alltid att göra det.
Med det sagt så kommer jag ihåg Honken som en målis som var bäst när det gällde, i de lite mindre viktiga matcherna så var det inte ovanligt att det blev ett o annat billigt mål.
Sen kanske man ändå ska ta in honom men jag är inte så säker på att det är jämnhet man ska förvänta sig.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Håller inte med. Det är del av problematiken med Felix. Varför sitter han på knäna när skottet kommer så långt utifrån? Helt obegripligt. Det lämnar enorma ytor högt. Han ska rädda den.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Frågan är hur många billiga mål han släppt in totalt nu de tre senaste säsongerna, 30-40? Klart en målvakt kan ha en dålig kväll och släppa 2-3 billiga mål, men om man gör det varannan - var tredje match så blir det ganska kännbart. När spelarna är oroliga och ser skitnödiga ut ute på isen hjälper det knappast om målvakten är än mer skitnödig och kastar in puckar i egna kassen. Spara in pengarna som går till Pecka och köp en puckmaskin och en ny målis istället. Målvakterna utvecklas ju inte ett smack ändå.
Kommentera