Brynäs IF

714279 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1844285

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: ”På något underligt sett håller jag med. Tittar man rent statisiskt så har Sandström trots allt runt 90% medan Rautio (låt vara att han spelat för lite för det skall kunna räkna rättvist) ligger på brutalt dåliga 81%. Sen är iofs det grundläggande problemet är att vi har ett av SHLs sämsta målvaktspar tyvärr så något måste göras där under pågående säsong.”

Ja man måste vara galen som tänker så😀😀

Men det känns som nu finns inga alternativ , mer än att löpa linan ut. Antingen så tar truppen sig samman. Eller så åker Brynäs ur iår.

Ha lite tålamod i paniken. ( Hur nu det ska gå till)

FORZA BRYNÄS❤️❤️❤️
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mk: Ge Jonathan Dahlén en bra lön, Timrå kan få både Liljewall och Caporusso i utbyte.
Vad säger du om det tipset, BZ?
Om du nu inte redan jobbar på saken...👊😀
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mk: Man kan inte lägga all skit på Felix. Han var riktigt dålig igår men vad är det för jävla försvarsspel. Backarna missar markering och forwards yrar omkring utan linjer i spelet. Jag upplever det som att hela femmorna faller alldeles för djup i egen zon. Det var flera sådana lägen igår där Rögle fick vandra in i slottet och ta livsfarliga avslut. Eftersom Larsson visat sig vara en sämre Pudas, Zanetti fullständigt bäckat ihop, Bertilsson ser inte fräsch ut och Ersson inte mogen för SHL kanske en riktigt bra back vore något. Felix klarade sig ju bra i slutspelet förra säsongen när han hade backar som offrade hörntänderna.
Kommentera