Brynäs IF

713189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1852016

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: Har du sett matcherna eller kollar du på resultaten? Sjödda har infört ett grundspel som gjort att vi hängt med i alla matcher sedan han tog över. Sedan har resultaten uteblivit ändå, men det har berott på dåligt målvaktsspel i kombination med dålig effektivitet.

Att målvaktsspelet har varit svagt sedan Sjödda tog över är egentligen inget konstigt då Fernström varit i kassen i ungefär 80% av dessa matcher. När nu Rautio är tillbaka är målvaktssidan ganska rejält uppgraderad igen.

Att effektiviteten varit dålig denna 10-matchersperiod är egentligen inget att vara orolig över då det skett under så kort tid. Sådant brukar gå i vågor och på papperet har Brynäs tillräckligt skickliga forwards för att göra fler mål över tid. Det såg vi inte minst ikväll att islossningen kanske börjar komma nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Skrubben: Många trodde nog islossningen skulle komma efter matchen borta mot SAIK, eller efter hemmamatchen mot Mora. Den uteblev. Det känns som att du överskattar laget ganska rejält och går och väntar på en sju matchers lång segerstreak. Det kommer inte att hända. Det är så många moment som måste klaffa för att vi ska lyckas vinna en match, det är inget bra tecken.
Kommentera