Brynäs IF

712844 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1852033

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: God morgon!

Jag tillhör också dom som griper efter halmstrån. Jag kan tycka att det ligger lite i rollen som supporter, att man tillhör de sista som ger upp och stödjer sitt lag i alla lägen. Vad är man annars? Inte supporter i alla fall enligt min mening.

Så här kommer några av mina halmstrån:
Det defensiva spelet har fungerat som det ska de senaste matcherna och som jag var inne på så kommer det att innebära att även självförtroendet växer i andra änden av banan. I framförallt första perioden igår så såg vi prov på det spel som Brynäs står för på alla nivåer. Hög fart, men framförallt snabba passningar på "tapen" och även på spelare som är markerade men visar blad. som löser press i egen zon och ger bra fart genom mittzon och till anfall.
Att sen spelet blev krampaktigt i tredje är ju ganska naturligt för ett lag som är så illa ute som Brynäs är och även en följd av att två riktigt bra backar fick kliva av.

Jag håller med dig Huge att vi idag mer spelar som ett lag i mitten än i botten. Dessvärre måste vi nästan prestera som ett lag i toppen för att nå mitten med tanke på vår usla start men så länge trendkurvan för spelet pekar uppåt är jag nöjd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
KalleTeodor: Morrn på dig själv!

Ja, vi kan ju tyvärr inte påverka hur andra lag kommer att spela i fortsättningen men sannolikheten är nog rätt så stor att de lag ovanför oss och som vi främst måste försöka att nå, också kommer att få sina svackor eller perioder av lite sämre spel.
Vilket förstås ger oss goda möjligheter att förbättra vårt tabelläge enbart genom att fortsätta spela som vi gjort i stort sett sen Sjödda tog över.
Kommentera