Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1863515

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor:
En annan som är ännu bättre (sämre) på att inte släppa pucken i tid är den bedrövliga Fälth. Som jag tycker är extremt överskattad! Har inte många rätt. Som sagt så håller han i pucken alldeles för länge i uppspelen. Tycker skottet bara blivit sämre o sämre. Halv taskig på grickorna. Dålig tajming vid sargen som ofta resulterar i onödiga 2or. Dessutom är han väldigt fummlig vid offensiva blå. Speciellt när han sätts under press. Vilket kan se märkligt ut då. Bättre spela såhär när Gunde är tillbaks.

Gunde - Ersson
Bertil - Boqvist
Larsson - Carlsson
Fälth - Sunkan

PP backar:
Gunde (Given)
Carlsson och Larsson/Boqvist

Rätt lätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Hade unge Boqvist utfört identiska aktioner som Fälth på isen gissar jag att du suttit med myspinne å dreglat att han är bästa backen sen BJ:s dagar...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Håller faktiskt med bradberry helt här. Tycker att Fälth är väldigt underskattad och en av våra viktigare backar.
Spelar väldigt ofta med små marginaler vilket även alla vet om. Men han spelar så otroligt jävla smart större delar av matcher och med tanke på sin rutin så är han väldigt viktig i dagens Brynäs.
Dessutom som bradberry skriver så har han ett väldigt bra skott - enda som går att klaga på där är att han tyvärr har en för hög procent på skott utanför mål.

Men annars tycker jag att Fälth är väldigt viktig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Utifrån det som skrivs på HS tycker jag Fälth snarare är underskattad....

Bra kyla, bra nyp i skottet, bra spelsinne och fin tajming i tacklingsspelet. Lite omständig på minuskontot men en härlig karaktär som med sin rutin och sitt utåtriktade sätt bidrar mycket till gruppen.

En spelare och person vi bör uppskatta...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Håller med om en del du skriver om Fälth. Noterbart dock är hans +8 att jämföra med våra backklippor Gunderson -9 och Bertilsson +-0.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:
Kilström?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Tror du glömde Kilström i din uppställning där! Men annars kan jag hålla med ang Fälth, en gåta att han fått förtroende i PP...
Kommentera