Brynäs IF

713836 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1873345

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Leonardo: Jag har tyckt att Joel varit kass många turneringar i rad nu.

Fett oflyt med två mål som trillade in i början då Sverige startade bra, matchen försvann där. Lite mer aktiv coachning hade varit skönt att se men man vet ju inte om det blivit bättre för det. Tyskarna gjorde det bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San:
Som vanligt bra recension av matcher från din sida 👍 Och alldeles oavsett vad vi må tycka om vissa spelares prestationen så är laget så pass bra spelare för spelare att man skall kunna vinna👊 Trist för OS lever på att lite annat sätt när man har hockeyn att engagera sig intill slutet. Men nu får man njuta av Ryssland och ni har ju åtminstone ett inspel att se framemot och kanske mer än så!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Axle San: Nä det vet man ju aldrig och lär aldrig få veta det heller, men vi alla som älskar hockey vill ju se en coach oavsett coacha och gambla i en kvartsfinal, tycker det visar sig ganska bra i studions analyser också genom Foppa och Halvarsson...Grönborg tycker att dom gjort en fantastik grundserie, jag tycker inte det sett så fantastiskt ut, bara matchen mot Finland som var klass på!
Kommentera