Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1873674

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Lundqvist är väl långt ifrån dålig på skridskorna?
Jag skulle vilja tycka sämre om honom än vad jag gör med tanke på att han spelar i Frölunda.
Men vem i Brynäs tyckte du utgjorde en större skillnad när vi slog ut Frölunda? Clark med hattrick i sjätte matchen? Lindbloms sjunde match eller Felix sjunde match?
De matcherna som Frölunda vann, var det någon som utmärkte sig?

Tycker trots allt att du lägger lite fel fokus.
Man vinner ju som ett lag och förlorar som ett lag.
Sen kan man ha en superkedja (Som tex SAIK) eller ha en spelare som gör en ruggig skillnad i en enstaka match likt tex Clark i match sex.

För mig är Joel given.
Den naturligaste ledaren i truppen tillsammans med Kronwall.
Klart mycket mer viktig för den här truppen än vissa andra.
Vad uträttade Fredrik Pettersson? Dick Axelsson? Viktor Stålberg? Alexander Bergström?
Ja.. vi kan räkna hur långt som helst.
Alldeles för många som var klart sämre än Joel och jag tror att Joel är otroligt uppskattad av de allra flesta i truppen samt att han trots allt i mina ögon var en av våra bättre sett över hela turneringen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
mattiask: Är det orimligt att förvänta sig att en spelare som ska leda Tre Kronor i OS leder Frölunda på ett bra sätt i ett kvartsfinalspel mot Brynäs?
Joel är ju bara given eftersom han är en favorit hos förbundskaptenen. Alla förbundskaptener har några sådana. För några år sedan kunde jag köpa att han var med, men inte nu. Han är inte lika bra nu, framförallt segare på skridskorna.
Kan självklart förstå att varje förbundskapten har en stomme av spelare, det hade BÅG också, och när han slutade var det flera i hans stomme som inte längre var givna i laget.
Det finns också spelare som inte går hem hos förbundskaptenerna. Andreas Dackell tackade nej till ett VM och fick aldrig chansen igen efter det. Han var en bättre defensiv forward än typ Färjestads Nordström, det var därför som Dacke gjorde ett utmärkt defensivt jobb i NHL år efter år, medan Nordström gjorde det i Färjestad år efter år, men förbundskaptenerna föredrog ändå Nordström (som också var "given").
Kommentera