Brynäs IF

714044 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1880874

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Kära Stefan Bengtzen.

Du har lyckats med att förvandla en SM-final till en 10:e plats - samtidigt som du förstört damlagets förutsättningar totalt för att du var upptagen med att TITTA på förra årets slutspel så att du glömde bort att skriva några kontrakt med SAMTLIGA damspelare vilket resulterade i att Brynäs bästa spelare plockades av andra lag.

Dock lyckades du under samma tid signa praktfiaskot Louie Caporusso....det säger väl en del om din kompetens.

Det är ett faktum att Bengtzen med större budget och bättre förutsättningar gjort ett sämre jobb än Sundlöv.

Sparkningen av Miller med våran usla forwardsbesättning med 1 match kvar var en urborta korkad handling, men symboliserar väl Bengtzens säsong där i han i princip gjort allt fel.

Vissa hävdar att Bengtzen inser sina misstag fort och korrigerar dem, men jag hävdar att det är ett tecken på inkompetens att ständigt behöva göra det.

Bengtzen lever i en fantasivärld om han tycker att Brynäs på pappret ska kunna ta sig till SM-final - och det är väl därför han agerat som han gjort, då han precis som Sundlöv efter 2012 grovt överskattade spelarna under kontrakt och trodde Brynäs skulle bli ett topplag ändå.

Nåväl, Bengtzens tid i Brynäs borde vara över hur som helst. Men tyvärr lär vi få vänta ett år till.

Om Bengtzen har någon heder i kroppen så kan han skänka 20% av sin lön nästa år till att förnya Sara Grahns kontrakt, hon har ju hintat om att hon kanske lämnar Brynäs pga strulet Bengtzens klantighet ställde till med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky: Hihi skön text. :)

Bara för att nämna någonting för att på ett sätt, sätta lite ord på hur saker är skötta.
Först ska jag nämna att vissa spelares prestationer både match och träning ses av tränarna VARJE dag. Jag ser dom endast i match.

Men för att nämna tex Louie Caporusso så måste man tänka på ett par saker.
På de sju matcher han spelade så spelade han i samma kedja (Asklöf-Johansson) i två matcher av dessa sju. I de andra fem matcherna hade han olika omgivning varje match. Han var uppsatt i fjärdekedjan 3-4 gånger samt 1 gång i första med Jensen och Clark.
Här har vi i min värld en spelare som aldrig fick tex samma chans som vissa andra spelare, läs Liljewall, Larsson, Miller med flera.
Att få chansen i sju matcher oavsett hur mycket poäng man gör är den största felrekrytering Bz gjort ihop med Roger Melin.
För mig är det helt jävla ofattbart hur man ens kan tänka sig att jobba på det sätt att man värvar en spelare för att sedan ge honom SJU matcher.
Sånt här får mig att spy på hur vissa människor jobbar i de klubbar jag älskar.
För mig är det bedrövligt. Och jag skiter fullständigt i hur han såg ut dittills. Man måste våga ge en spelare chansen OCH framförallt en spelare som kommer från ett annat land. Där gäller det att ge honom trygghet att spela ihop sig med två spelare man tror på mycket.
För han var defintivt ingen dålig spelare.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky: Tror du att Stefan läser ditt fjantiga inlägg?
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky: Du glömde nämna växthuseffekten, AIDS, jordens överbefolkning, digerdöden och att Palme blev skjuten. BZ:s fel, alltihop.
För övrigt: är du gift med Sara Grahn?
Man undrar ju....
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky: Hela Brynäs med både ledning och lagbygge måste få en ny renässans 2018/19....även om jag hoppas att vi tar halmstrået på fredag ...
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Lesky: vi tar detta på fredag, hur svårt skall det vara...
Kommentera