Brynäs IF

715071 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1887587

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Johannes Hedberg: BZ har gjort många misstag det senaste året. Lagbygget, damlaget, uttalanden... Det är den helhetsmässiga insatsen som skulle kunna ligga till grund för sparkning. Själv hade jag ett gott öga till BZ när han kom, en frisk fläkt utifrån, men bilden har verkligen bara blivit sämre och sämre. 1 år till, sedan är det nog dags för nytt där, tycker jag.

Angående värvningarna hittills: Ja, Lundgren och Danielsson är bra, men beror samtidigt på vilka de förväntas ersätta. Lundgren är inte lika bra som Bertilsson och Danielsson måste prestera på sitt max för att kunna matcha Palushaj. Så inväntar helhetsbilden av lagbygget...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: håller absolut med om att Bengtzen gjort många misstag denna säsong!
Men att det bara blivit sämre och sämre? Vi var i final ifjol!
Säg att det var överprestation eller vad ni vill, det var ändå final!
Tycker även att han tar tag i dom fel han gör. Är inte så säker på att sundlöf eller någon annan hade kickat en ny tränare efter endast 8 omgångar.
Har ju även sagt klart och tydligt i intervju i P4 att säsongen är ett misslyckande och att dom lär spetsa till det på alla positioner!
Har sett att många ifrågasätter Lundgren som ersättare för Bertilsson och man tycker att han absolut inte kan vara lika bra!
Men på vilka grunder då?
Ungefär lika bra poängstatistik(kanske tom lite bättre på Lundgren ) och bättre +/- så jag vet inte riktigt vad vi ska gå på? Kanske vem som är skadad eller utvisad mest???
Kommentera