Brynäs IF

715373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1888042

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: Handlar väl mer om hur han agerar. De flesta var överens om att vi behövde en stabil toppmålvakt inför iår. "Absolut inte, vi har kanske SHLs bästa målvaktspar". Han har fortsatt värva breddspelare även fast de flesta ser vad som behövs. Han skickar iväg Miller inför ett slutspel och vi blir kort på folk. Vem vet, Miller kanske hade varit en slutspelsdemon. Han slänger ur sig nedvärderande kommentarer om en målvakt som brinner för Brynäs med stort hjärta. Visst alla kan värva fel och göra misstag. Men känns som han konsekvent slänger ur sig grodor och visar på dålig förståelse av sporten. Hoppas jag har fel och denna säsong bara varit ett litet fartgupp på autobahn 👍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
cdsuede: Har sagt det förut, för mig får han en chans till. Brynäs borde sikta på att ha ett topplag, men i år gick det mesta fel. Det är ok... en gång. Detta kombinerat uttåg i kvart och hans uttalande om Honken har gjort många förståeligt upprörda. Men det gäller som sagt att ha lite perspektiv.

Jag tycker inte det föll på målvakterna i år. Den viktigaste pusselbiten var huvudtränaren där det brast som mest, hoppas han lärt sig läxan där. Jag tror årets trupp underpresterade rejält. Vi såg ljusglimtar emellanåt men dalarna var för djupa, och en stor del ligger på tränarna att ställa krav och sätta tonen för hur laget ska uppträda varje kväll.

Förra året fick spelarna inte en ledig kväll. Vi måste hitta någon som ställer liknande krav som Bulan. Det blir Bengtzéns svåraste uppgift.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
cdsuede: Jag måste gå in och försvara Bengtzen här för tänk vad illa det hade kunna gå för Felix Sandström om en tydlig etta värvats in på målvaktssidan, det hade varit som att slå unden benen på Felix.
Kommentera