Brynäs IF

713691 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1888059

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
cdsuede: Har sagt det förut, för mig får han en chans till. Brynäs borde sikta på att ha ett topplag, men i år gick det mesta fel. Det är ok... en gång. Detta kombinerat uttåg i kvart och hans uttalande om Honken har gjort många förståeligt upprörda. Men det gäller som sagt att ha lite perspektiv.

Jag tycker inte det föll på målvakterna i år. Den viktigaste pusselbiten var huvudtränaren där det brast som mest, hoppas han lärt sig läxan där. Jag tror årets trupp underpresterade rejält. Vi såg ljusglimtar emellanåt men dalarna var för djupa, och en stor del ligger på tränarna att ställa krav och sätta tonen för hur laget ska uppträda varje kväll.

Förra året fick spelarna inte en ledig kväll. Vi måste hitta någon som ställer liknande krav som Bulan. Det blir Bengtzéns svåraste uppgift.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Brynäsgubbe: alltså väldigt många fel!! Huvudtränare 1 Melin bz anställde
Huvudtränare 2 sjödda o larsson bz anställd
Spelare underpresterar bz rekryterar spelare
Först vill han ha Honken! Honken skadad! Ej i matchform! När Honken tränat o spelar matcher då är han enligt bz inte shl mässig! O det går han ut i massmedia o säger! Han har haft en vecka på sig o förklara sig men Tyst!!! Det måste ju helt seröst vara något som inte stämmer med karln!
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Ser att Växjös J20-lag spelar SM-semifinal idag med 4 smålänningar i laget och 9 spelare från Stockholmslag. Som jämförelse hade Brynäs J20-lag 17 gästrikar i laget. Det går alltså att köpa ett juniorguld numera.
Kommentera