Brynäs IF

715111 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1888251

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: Fast det där med att många av deras bästa söker sig bort från Stockholm stämmer ju inte. Är väll mer dom som inte får plats eller ligger på gränsen som lämnar. Ser man till dom senaste åren så har alla toppspelarna från Stockholm kommit in på Djurgårdens HG.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Otto1: Det är inte så lätt som att titta på Grewe och Holtz.
1) Konkurrensen är stenhård i Stockholm och det är ett stort utbud av bra spelare. Titta på kommande tv-puck. Inom Stockholm norra serie så ryms 4-5 lag som dominerat klubblagshockeyn på AAA turneringar de senaste åren. (Om de får ihop det som lag är annan fråga, framförallt 1-2 tillhör Uppland)
Stockholm skulle lätt kunna ställa upp med fyra lag istället. Så att Djurgården ser ut att plocka russinen ur kakan stämmer inte, men ja DIF rensar friskt mellan U15 och U16/J18. Men även SSK lockar för de som inte väl lämna hemmets trygga vrå. Nackas duktiga 02-or gick väl också upp nu.
2) Finns massor av talanger som utvecklats på annan plats. I Brynäs finns t.ex. Bjurström och Westfält. Men det är klart att det finns en risk med att ungdomarna inte trivs och flyttar hem (Videll?).
Kommentera