Brynäs IF

713043 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1891699

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Peja: Känns tungt att tappa Ikonen, Ölund och Carlsson känns inte riktigt som vi fått kapitalisera tillräckligt mycket på dom. Alla tre har potential att vara riktigt framstående SHL spelare nästa säsong. Tror det är möjligt att Ölund skulle kunna ansluta igen senare i höst/ vinter. Carlsson känns längre fram i utvecklingen tror han kommer få större förtroende tidigt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Bratwursten : Ölund och Carlsson vill själva till NHL, där kan inte BZ matcha hur mkt han än vill och kan erbjuda. Mer osäkert med Ikonen, där känns det som att BZ ändå har haft hopp om förlängning men inte velat sträcka sig hur långt som helst. Tror även här att det är Ikonen som velat röra på sig.
Nu är det bara att hoppas på att Bertil inte lyssnar på locktonerna från KHL utan väljer tryggheten och en förmodat höjd lön som han kan acceptera.
Paille är säkert förlorad så där tillkommer ytterligare en forward, skulle jag tro.
Sen får vi vara väldigt nöjda om iaf nån av Palushaj och Clark stannar, risken är nog stor att båda försvinner.
Trodde själv på förhand att den som det skulle brytas med isf borde vara Liljewall, förstår inte de som trodde och tycker att Larsson skulle gå samma väg.
Trots en strulig förstasäsong i SHL så ser man att det finns potential, med en stabil partner som ex Andersén så bör han kunna visa betydligt mer nästa säsong.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Bratwursten : båda kanske gör en Silverberg/Ekholm :) kommer på lån och vinner guld.
Har svårt att tro att någon av dem tar plats i NHL.... så är ju frågan om det blir Ahl...
Kommentera