Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1894474

Sv: Silly season 18/19
Ove Myling: Ja, det håller jag fullständigt med om, men det var inte det inläggen handlade om....
Nåväl, att vi signar upp ett helt gäng 3e/4e linjespelare utifrån känns väldigt konstigt. Thorellvärvningen förra året var en uppenbar varningsflagg. Vi signar en massa toppforwards och sedan....... ..Thorell. But why?
Liljewall, förlängningen av Mannberg, avtalet med Nilsson.
Ja, det är klart att vi skulle kunna använda juniorer där istället eller återvändare som kan acceptera en roll i 3e/4e linan (typ Rohdin).
Samt det där med unga talanger utifrån, hade gärna sett att vi gått efter Sellgren eller Lindström då forwardssidan inte har utrymmet (pga "problemet" nämnt ovan)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Huss: Nja, inläggen har väl spretat åt olika håll, där KT menade att han såg ett scenario likt guldet 2012 och att du menade att vi inte alls har lika bra juniorer med lika framträdande roller som då. Medans jag påpekade att juniorerna nu är lika bra men inte har fått chansen på samma sätt som 2010. Låter det korrekt?

Jag har iaf varit orolig för Brynäs utveckling på spelarsidan sedan BZ kom in och skulle ha in sina boforsare. Nu känns det (hoppas jag) att BZ fattar att våra egna junisar är minst lika bra, om inte bättre, än diverse bös från allsvenskan. Och dessutom finns ju uppsidan att dom dessutom kan utvecklas.

Nedsidan är väl att junisarna blir för bra och sticker till NHL men visst borde man kunna ta tillbaka spelare i större utsträckning än vad som sker idag. Rohdin, Wännström och Molin vann ju guld med Brynäs och borde väl rimligen vilja komma tillbaka? Om inte Brynäs suttit på kontrakt med Nilsson & Mannberg borde man kunnat signa dessa.
Kommentera