Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1895829

Sv: Silly season 18/19
Zzz: Glöm inte bort att vi under förra säsongens villervalla hade 3 målvakter och 19 forwards under kontrakt vid olika tillfällen, så frågan är om han jämför faktiska kostnaden eller förra säsongens tänkta budget?
Det är väldigt svårt att spekulera kring målvaktssidan men Fälth, Sundqvist och Carlsson mot Lundgren, Andersén och Boqvist ger väl bara en marginell ökning.
På forwardssidan tappar vi Ölund, Liljewall, Ikonen, Caporusso (budgeterad lön) och Paille mot Kellman, Rohdin och Danielsson. Det är väl snarast en lägre kostnad som iofs lär vägas upp mot presumtiva löneökningar för Palushaj,Clark (om de stannar) eller Scott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Huss: Nej man vet ju inte, men spontant känns det nästa lite för bra för att vara sant om vi skulle få se en silly med så många spelare av högkvalité. Dessutom är väl Paille på lönelistan även nästa säsong?
Ikonen var nog rätt billig, Carlsson billig, Ölund billig, Sandström billig osv. Backsidan känns också betydligt dyrare. Bertilsson har nog en måttlig lön med tanke på tidpunkten när han signade.

Här är min gissning.
Målvaktssidan: Lindbäck eller likande + Rautio eller Johannes Jönsson.

Backsidan: Bertilsson lämnar, Boqvist stannar förhoppningsvis. En allsvensk back in.

Forwardssidan: En forward/center in av högkvalité. En forwards av god kvalité 25-30 poäng. Rohdin sa i en intervju att Brynäs såg honom i samma roll som han hade i Karlskrona. Dvs. högt upp i kedjehirarkin och spel i PP. I så fall skulle det kunna vara så att man kunna gissa på att Clarke/Palushaj ersätts av tre spelare varav en med liknade spets.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Huss: Har Rautio kritat på ett nytt kontrakt eller inte ? Syns inget på Eliteprospects .
Kommentera