Brynäs IF

710655 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1898976

Sv: Silly season 18/19
Sanny: Adam ska få chansen, visst, men han ska också ta chansen. Om han visar sig vara en av de sex bästa backarna ska han såklart spela på sex backar. Men om han inte är det, hur länge ska han ”få chansen” och spela ändå - före någon som är bättre?

Chansen får han ju per automatik nu när han fått kontrakt. Nu är det upp till honom, ingen annan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Man måste förstå att hos en sådan back som Boqvist är misstagen mer synliga. Ett problem här är att Boqvist kan göra 100 bra uppspel för att sedan göra en indianare och plötsligt är han en ”säkerhetsrisk”. Samtidigt tar en annan typ av back alltid den enklaste vägen ut ur egen zon och skapar knappt något framåt vilket är en större säkerhetsrisk i längden. Boqvist kommer, och ska få, göra en del väldigt synliga misstag utan att det ska bänkas eller kritiseras allt för mycket.

Givetvis blir det ju inte bra om det händer hela tiden och såklart ska någon annan prioriteras före då men jag hoppas att han får rätt fria tyglar i sitt kreativa spel.

Och hans storlek tror jag inte blir några problem, Gunderson klarar sig rätt bra och spelar tom PK. Viktigast att han hänger med i spelet och inte känner för stor press pga alla förväntningar.
Kommentera