Brynäs IF

715633 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1899700

Sv: Silly season 18/19
Kent747Socker: Förhoppningsvis innebär detta att han har något ännu bättre på kroken, kanske en hemvändare t.o.m? Nä, det är nog fan bara önsketänkade. Helt jävla ofattbar transfer. ÖHK måste pröjsat otroligt mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
dAVydov:

Rödin skulle väl vara en helt ok ersättare. Problemet med att värva från AHL är att det kan gå hur som helst, antingen är det flipp (Hajen) eller flopp (Miller). Med Hajen visste vi vad vi skulle få, en riktig toppspelare, med en ersättare från AHL kan det bli bättre, men de kan också bli mycket sämre. Prickar vi fel med denna värvning som nu ska ersätta Hajen kommer det troligtvis påverka vår säsong oerhört negativt, då vi enligt mig var svaga innan Hajen, nu är det än värre.

Hajen
Ikonen
Clark

Det är tunga förluster, utan tvekan. Vår offensiv kommer vara medioker kommande säsong, och det kommer påverka oss oerhört mycket. Vi skulle behöva 2-3 klasspelare, nu kan vi räkna med en.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
dAVydov: Det är väl klart som fan att han inte har något bättre på gång!

Nu sitter han i skiten Bengtzén, en spelare ska in som är god för 50 poäng. Det måste bli en chansning likt Palushaj och missar han den är vi illa ute med tanke på det låga antalet kreativa forwards vi har i laget. Jag ger mig fan på att det kommer visa sig att Danielsson inte hänger med i SHL tempot också.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
dAVydov:Underkänt som vanligt för BZ.
Borde man anat redan igår när han svamlade om plan B och C.
Nu kommer set att låta... ? fler måste kliva fram och göra poäng?....
Hajen kan vi vara utan- maken till penningkåt spelare går man leta efter. Iofs rör det sig inte om några stora summor, Brynäs var helt enkelt inte beredda att betala...
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Med tanke på tweeten i dag . Så måste förfan kontor på åsen tömmas . Vilken jävla besvikelse .. fyfaan som man väntat sen avslutet på säsongen som gick .
Kommentera