Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1899760

Sv: Silly season 18/19
munkas: vilka härinne tycker att bz borde ha tagit Emil forslunds lön och lagt den ovanpå budet till palushaj?
Bz har verkligen misslyckats och visat att han inte duger på shl-nivå nu. Brynäs är så profillöst och saknar helt lirare och målskyttar. En grå massa som ska brunka runt i vinter, ett nytt Bofors.
Att bz ska hitta en spelare i Ahl som är lika bra som palushaj ser riktigt svårt ut.
En otroligt mörk dag för Brynäs och ett totalt haveri i lagbygget iaf om målsättningen är att bli bättre. Tråkigt dessutom att nya tv-avtalet gett mer pengar och att bz trots det kraftigt försämrat truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Ove Myling: ”Bz har verkligen misslyckats och visat att han inte duger på shl-nivå nu.”

- Ge dig för helvete!

Du säger med andra ord att BZ skulle toppa Örebros (med fleras?) bud, gå med i den upptrissade cirkusen och ge denna glädjeflicka till ishockeyspelare i princip den lön han vill ha...?

Jag tycker det är förbannat lågt att klandra Bengtzén för detta. Jag anser han gjort helt rätt... De som möjligen skall klandras är praoeleven på kommunikationsavdelningen som visar århundradets sämsta prov på tajming och känsla. Något som är A och O för en person i den funktionen. Sen har ju även Aron själv visat att han inte är något att ha. ”Spela för Brynäs igen i framtiden bl.a...bl.a...” - Fet chans! När då i så fall? När det passar DIG i din karriärs utveckling eller när Brynäs är beredd att hosta upp halva sin årsbudget? Dra du åt helvete Aaron Palushaj! Hockeyn styrs av pengar och klubbkänsla existerar knappt längre etc etc. Detta till trots: En klubb med dess fans gör allt i sin makt i ett halvårs tid för att få en spelare att signa en fortsättning med vädjan och öppen kärlek samt sockrade lönebud... För att sedan se spelaren signa för en seriekonkurrent. Jag vill aldrig ens se en bild med denna äckliga spelare bära en brynäströja igen...

Å ni som klandrar Bengtzén:

Ni är som jag, besvikna, men tänk ett varv till...
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Alltså... funderar mer på den här tweeten. Brynäs skriver alltså t.o.m ”vad vill ni höra idag?”. Kan Aaron ha gett positivt besked och sen ändrat sig? Annars helt absurt att man skulle skjuta sig i foten så pass mycket. Tweeten var ju 100% uppenbar. Tycker det här kräver sin förklaring.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Ove Myling: fast nu får vi inte använda det nya TV avtalet på spelarbudgeten? Iaf inte majoriteten... vår sportchef gick ut med att man kommer att öka spelarbudgeten från 42 miljoner till 45 miljoner, vilket inte är så stor skillnad
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Ove Myling: Snacka om att ta i från tårna hahah
Kommentera