Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1899854

Sv: Silly season 18/19
honken21: Okej, jag har respekt för din åsikt och det kan vara det som hänt. Men jag tror att förklaringen är enklare än så:

Sedan Johan Stark lämnade har Brynäs själva börjat göra "teasers" innan varje värvning. Det började med Andersén och fortsatte när Boqvist förlängde. Det blev väldigt positiv respons från fans kring detta då många tycker detta var kul. Och med dessa nyheter var det ju okej då både Andersén och Boqvist var namn som många fans ville se. När sedan värvningen av Forslund blev klar tänkte personen på kansliet att "Ja men självklart vill vi skapa samma positiva stämning igen". Men egentligen inte konstigt att hen la ut gifen om man har noll koll på hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Skrubben: om det var fallet så bör Brynäs ha tagit bort och ändrat tweeten när kännedomen kom att det stod Aaron i bilden. Det kunde knappast undgått dem minuterna efter när all respons kom.

Sen kan det som sagt va så enkelt att de ville hajpa detta med Palushaj då de visste att beslut kommer idag och därför skriva ”vad vill ni höra?”. Stod trots allt inte att något var klart. För att sen inse att det var korkat.

Men mest troligt att Aaron fick nytt bud från Örebro efter tweeten.
Kommentera