Brynäs IF

713274 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1900523

Sv: Silly season 18/19
Pettisbif:

Vad vare jag sa igår??

Jocke var skadad under flera perioder i sin tid hos Djurgåren. Han avslutade säsongen skadan och vad jag fått veta så är det fortfarande den skadan som spökar. Det borde en kompetent SC ta till akt i sin rekrytering. Men icke. BENGAN BRILJERAR SOM VANLIGT.

Hade det varit fel att vänta in Svedberg??? NEJ!

Att chansa med en sån viktig plats som målvskterna har.. avgå nu BZ. Svälj stoltheten och säg upp dig.

Marknaden fanns där innan Jocke värvades. Med namn som Markus Svensson, Niklas Svedberg mfl... AVGÅ!

Kan nu svara upp till mitt inlägg om Aaron. Han och Bz var överens. Men Aaron fick i sista minuten ett bättre bud med allt vad det innebär att spela för Örebro. Han gav Bz chansen att hänga på. Men Bz vek ner sej. Där av förklaringen till att Aaron affären sprack. Jag vet nämligen att tanken den dag då Forslund värvades att den dagen var tanken att man skulle offentligöra att Aaron skulle kritat på nytt.

BENGAN AVGÅ!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Pettisbif: Säga vad man vill om mv-situationen men att inte vilja betala ett enligt honom för högt pris har jag svårt att se som "vika ned sig".
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Pettisbif: Ingen tror på dig längre, avgå.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Pettisbif: Tycker du kan tagga ner en smula angående Bengtzens eventuella avgång - det var inte så många som klagade för några veckor sedan....det som hänt därefter är att Ericsson gått och blivit skadad. Hur insatt BZ var i Erikssons fysiska status kan vi bara spekulera i.

Ditt sista stycke angående Palushaj och värvningen av Forslund där du säger dig känna till hur det ligger till är i mina ögon ren spekulation och gissningar.

Inse att du har ett högst begränsat förtroendekapital härinne....
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Pettisbif: Vet du vilka pengar det rör sig om i månaden? Med tanke på att Stefan tyckte det var orimligt mycket.
Kommentera