Brynäs IF

713104 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1902148

Sv: Mitt lag 18-19
KalleTeodor: jag är väldig tveksam till att Jesper skulle blomma ut och bli en av SHLs bästa spelare denna säsong eller ens någonsin.
Han har fin blick för spelet och bra handleder men jag ser inte alls potentialen i honom att bli en stor poängspelare på SHL nivå....hoppas att jag har fel men jag tippar på att han hamnar på runt 20 kanske 25 poäng denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mitt lag 18-19
Axle San: Jo man kan ju tro olika... :)

Han är dock, utan tvekan, den i laget som som har högst potential vilket jag inte är ensam om att tycka. Jag tycker dessutom att han höll bra kvalitet efter att han kom tillbaka från sin skada men fick ut lite för lite av de chanser som han skapade. Hade han spelat alla matcher så hade hans poängsnitt räckt för 27 poäng redan förra året så du är nog lite blyg i den gissning för detta året...

Jag är säker på att Jesper kommer att göra minst 30 poäng om han får tid i pp men jag tror att han kommer att passera 40 poäng i år. Att han kliver upp en eller par nivåer är som sagt helt klart en nyckel till Brynäs öde denna säsong.
Kommentera

Sv: Mitt lag 18-19
Axle San:
Jesper skulle ju fått sitt genombrott förra säsongen, men armbrottet bromsade den förhoppningen. Nu startar han upp ett år äldre o skadefri... Kan mycket väl bli hans säsong!
Kommentera

Sv: Mitt lag 18-19
Axle San: Fanns en tid då många sade detsamma om Anton Rödin. För Boqvist handlar det nog mycket om att hålla sig skadefri.
Kommentera

Sv: Mitt lag 18-19
Axle San: Blir intressant att se hur mycket han har vuxit under sommaren. De brukar ju kunna bygga på ett par kilo muskler i den åldern. Hans utveckling hänger mycket på förtroende. Får LAGET en bra start så kommer han att dras med. En liknande start som förra säsongen så blir det risk för mindre speltid och sämre utveckling följer med som ett brev på posten.
Kommentera