Brynäs IF

713070 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1905698

Sv: A propósito de nada
Huge: Så SMunkas ska alltså ensam bära ansvaret för denna avveckling, trots att övriga svartmålare både har varit med vid framtagandet av detta gnällande och även praktiskt under match och på träning bidragit med magsura synpunkter osv osv?
Imponerande att du utifrån svartmålares användarnamn på forumet, kan avgöra vem eller vilka som bär det egentliga ansvaret.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Har öht inte tagit ställning till vem eller vilka av er svartmålande och gnällande supportrar som isf bär ansvaret för avvecklingen av det sunda supporterskapet i svensk hockey.
För att avgöra vem eller vilka av er som isf bär ansvaret så krävs det ju att jag får kännedom om hur det ligger till hos er: är munkas enväldig svartmålare som styr er andra eller har ni gemensamt kommit överens om att ha svartmålande och gnäll som riktmärke i ert supportande?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Smärtsamt att se och höra hur Sjödin bemöter frågorna om spelsystemet. Nu finns verkligen anledning till oro. Minns inte när det kändes så här dåligt senast inför en premiär.
Kommentera