Brynäs IF

712150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1905699

Sv: A propósito de nada
Smärtsamt att se och höra hur Sjödin bemöter frågorna om spelsystemet. Nu finns verkligen anledning till oro. Minns inte när det kändes så här dåligt senast inför en premiär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Ja Tommy känns pressad. Utstrålade noll glädje... Detta känns väldigt, väldigt illa för att vara den här tiden på året. Säger det igen.... Har aldrig varit så orolig inför en säsong sedan sommaren 1996... Måtte jag vara fel ute...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Jag håller med dig om att det är smärtsamt att se och uppleva. Dock är jag otroligt glad över att man vågar dra slutsatsen att spelsystemet inte håller som det såg ut. Det krävs mod att byta kurs även om det naturligtvis hade känts bättre om vår tränare hade en klar vision om den typ av hockey vi ska spela. Jag fruktade dock att vi skulle gå in i säsongen med ett spel som haltande betänkligt, nu kanske vi kan stödja på båda benen i alla fall om ska fortsätta metaforen.
Det känns dessvärre som Sjödin är lite orosdriven och fokuserar lite för mycket på att inte göra fel (i spelet menar jag nu). Det kanske inte är så konstigt med tanke på under vilka omständigheter som han fick jobbet och att han dessutom är orutinerad. Ska Tommy behålla jobbet och utvecklas som ledare så tror jag att han måste visa mer mod och även mer glädje och passion och föra över detta till spelarna. Har man sett honom spela så vet man ju att det finns där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Hahah. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag fick sån jävla ångest bara av att kolla på upptaksträffen. Och när Sjödda dök upp blev det 1000 gånger värre. Bättre att köra munkavle på honom och låta Sundquist köra intervjuerna i framtiden.
Kommentera